Adrià Martínez

La seva formació musical comença a l’escola de música del meu poble natal, Sant Vicenç dels Horts. Des dels 6 anys cantava a la coral Xerinola. Als 10 anys va entrara a formar part de l’Escolania de Montserrat on va acabar el grau elemental de música i alhora començar el grau professional de violí amb Ma Jesús Castro.

Als 14 anys vaig seguir els estudis de música a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell on també vaig seguir amb el violí amb Marina Mazón i Xavier Alos. Des del 2010 forma part del Cor Jove de l’Orfeó Català dirigit per Esteve Nabona.

Actualment estudia el Grau en Música en l’especialitat de Sonologia a l’Escola Superor de música de Catalunya on ha seguit els estudis de violí amb Helena Satué i els de cant històric amb Marta Almajano. En l’àmbit de la Sonologia ha cursat els cursos de Introduction to Digital Sound Design amb Steve Everett de la Emory University i Introduction to Music Production amb Loudon Stearns de la Berklee college of music. En aquest àmbit també és tècnic de so del Teatre del centre catòlic de Sant Vicenç dels Horts.

Per a més informació: www.adriamartinez.cat