Ariadna Torner

L’any 2013 obté la Llicenciatura en Interpretació de violí amb Olga Aleshinski al Conservatori del Liceu. Actualment, segueix la seva formació amb la professora Tatiana Aleshinski. Ha realitzat cursos i masterclasses amb el Prof. Michael Vaiman, Prof. Yurin Zhislin, Peter Herresthal, Mia Cooper, Julia-Maria Kretz, Oksana Solovieva, i Corrado Bolsi entre d’altres.

Ha estat membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), de la NJO (Netherlands Youth Orchestra), de la MIO (Maribor International Orchestra), i ha col·laborat amb diverses orquestres professionals com l’Orquestra Simfònica del Vallès o l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Des de l’any 2012 és membre de la JONDE (Jove Orquesta Nacional de Espanya). En el camp de la música de cambra és membre del Quintet Novalis.

Interessada per la Música Antiga, ha rebut classes de violí barroc de Santi Aubert i consells de Daniela Helm, i ha col·laborat amb diferents formacions destacant la NJO Orchestra del segle XIX (Summer Academy 2011) sota la direcció de Richard Egarr.