Eva del Campo

Nascuda a Barcelona. Després d’haver finalitzat la formació pianística inicia els seus estudis de clavicèmbal amb Jordi Reguant i Marju Vatsel en diferents Conservatoris del territori Català.

Més tard, es gradua en el Departament de Musique Ancienne del CNR de Toulouse (França) amb Yasuko Bouvard i François Saint-Yves (baix continu) entre d’altres. Es Gradúa també en Grau Superior de Clave amb Beatrice Martin en la Esmuc (Escuela Superior de Música de Catalunya) .

Ha realitzat nombrosos cursos i seminaris en Itàlia, França i Espanya on ha pogut treballar amb Enrico Baiano,Kenneth Weiss , Maggie Cole, Anne Catherine Vinay, Alain Gervreau, Gilles Colliard, entre d’altres.

Ha actuat en diferents Festivals i Cicles de Música Antiga tant a Catalunya, Espanya com a Europa( França, Albania, Itàlia…): Festival de Música Antigua “Castillo de Aracena” (Huelva), Ciclo de Música Antigua-Caja San Fernando (Sevilla-Càdiz),Auditori de Barcelona, Palau de la Música, Festival de Música Antigua” Eloy Zapico” (Asturias), Red de Juventudes musicales de Catalunya, Palau de la Música, Auditorio Pau Casals…, amb diferents formacions barroques com Caldara Ensemble, Ensemble Continium, Spiritus et Alme, Kassia…

Enregistra un CD com a solista per a Columna Música amb l’ orquestra Girona XXI dirigida per Manuel Valdivieso. També , recentment , ha enregistrat pel prestigiós segell discogràfic Harmonia Mundi un CD de les Quatre Estacions de Vivaldi amb l’OBB dirigits per Gilles Colliard.

Amb l’ Orquestra Barroca “Academia 1750” ( Orquestra resident del Festival de Torroella de Montgrí) ha realitzat diferents concerts amb directors com Enrico Onofri, Ottavio Dantone,Alfredo Bernardini, Mareck Stryncl, Paul Woodwin…amb qui ha grabat un CD sobre simfonias de C. Baguer i ha realitzat nombrosos concerts arreu.

Amb l’OBB (Orchestre Baroque de Barcelone) ha realitzat nombrosos concerts a França , dirigits pel mestre Gilles Colliard.

Col.labora també amb d’altres orquestres com la OCT ( Orchestre de Chambre Toulouse), OSPA(Orquesta Sinfónica del principado de Asturias),OBC(Orquestra Barroca Catalana), OCC( Orquestra de Cambra Catalana) .

D’entre els propers projectes per al 2016 destaquen dues produccions al Femap 2016, espectacle al Teatre de l’ôpera de Lyon i col.laboracions amb l’OC Toulouse.

Actualment és Professora de Clave en el Conservatori Professional de Música de Badalona , al Conservatori Professional de Música de Granollers (Barcelona)i al Conservatori Superior de Música del Liceu.