Guillem Cabré

Vaig iniciar els meus estudis musicals a l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus. Més tard vaig continuar amb la meva formació al Conservatori Professional de Vila-seca sota la tutela del violinista cubà Evelio Tieles, on em vaig graduar obtenint el Premi d’Honor en l’especialitat de violí. Tot seguit vaig seguir la meva formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on vaig estudiar amb Raquel Castro i Kai Gleusteen.

Després de graduar-me l’any 2012, vaig traslladar-me als Països Baixos per seguir formant-me. Actualment sóc alumne al Prins Claus Conservatorium de Groningen on estudio el doble màster de violí i viola amb els professors Ilona Sie Dhian Ho (violí) i Christophe Weidmann (viola). Com a part de la meva formació, durant la temporada 2016-17 col·laboro com a academista de viola amb la Noord Nederlands Orkest.

La meva passió per la música de cambra em va portar a fundar el Canto Quartet, quartet de corda resident als Països Baixos, l’any 2013, i la Kamerorkest van het Noorden, orquestra de cambra del nord d’Holanda, l’any 2016.

En l’àmbit de la pedagogia he rebut classes de Claudio Forcada i Joyce Tan. Actualment treballo de professor assistent de la pedagoga Ilona Sie Dhian Ho al Prins Claus Conservatorium de Groningen.

En paral·lel, fruit del meu interès per la música barroca, vaig participar en el curs de música antiga de Granada l’any 2012 on vaig rebre classes dels violinistes Catherine Manson i Corrado Bolsi. Arrel d’aquest curs vaig sumar-me al projecte del Conjunt Atria i vaig voler aprofundir en el món del violí barroc. És per això que des de llavors he treballat amb el violinista i director holandès Johannes Leertouwer.