Isabel Albaladejo

Nascuda a Eivissa. Titulada en cant líric pel Conservatori Superior de Música del Liceu l’any 2012 amb el Premi Extraordinari de Cant. Fou la seva professora Ana María Sánchez. Titulada anteriorment en Cant pel Conservatori Professional de Música d’Elx (Alacant) amb Menció d’Honor. Diplomada en Educació Musical per la Universitat d’Alacant. Ha cursat estudis de piano, pedagogia musical, direcció coral i musicologia.
Compagina la interpretació amb la docència en diferents escoles de música de Barcelona i a la Universitat de Barcelona (UB).
Ha rebut classes de cant de A. Schulz, A. Fernández, R. Lewitt, D. Mason, F. Roig, M Pujol, A.L. Chova i Dolors Aldea, entre d’altres.
És guanyadora del concurs de l’Escola d’Òpera de Sabadell (2013). Interpreta el paper de segona Dama de “Die Zauberflöte” de Mozart.
Ha interpretat els papers de primera Dama (“Die Zauberflöte” de Mozart, 2010) al Palau de Congressos d’Eivissa i de Pastorcito (“Tosca” de Puccini, 2012) al mateix lloc sota la direcció de Daniel Gil de Tejada i l’escena d’Armin Heinemann.
Ha interpretat Orfeo (“Orfeo” de Gluck, 2014) al Barcelona Operastudio.
Forma part de l’espectacle didàctic musical Voooox! de l’Auditori de Barcelona, estrenat l’any 2014.
Ha interpretat a Mercedes (“Carmen” de Bizet, 2014) al Centre Cultural de Jesús, a Eivissa.