Júlia Santos

Vaig néixer el 1988 a Barcelona, i vaig realitzar els meus estudis de flauta travessera al Conservatori Professional de Sabadell, al Conservatoire de Musique et Art Dramatique d’Orléans, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), a la Escuela Superior de Música Reina Sofía i a l’Haute École de Musique de Genève amb els professors Bernat Castillejo, Arlette Biget, Júlia Gállego, Jacques Zoon, Aniela Frey i Salvador Martínez. En paral·lel, també em vaig formar en piccolo amb Jerica Pavli i traverso amb Serge Saïta i Marc Hantaï.

He obtingut el Premi d’Honor de grau Mitjà, “Primier prix à l’unanimité et avec la felicitation du jury” del Conservatoire de Musique et Art Dramatique d’Orléans i el Premi a la millor alumna de la càtedra de flauta de l’Escola Superior de Música Reina Sofía el 2012.

He estat recolzada per a poder-me desenvolupar artísticament  per  la Fundació Hans Wilsdorf, AIE (Associación de Intérpretes y Ejecutantes de España), Fundación Albéniz i la OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural).

El meu interès per la pedagogia em va portar a col·laborar amb el projecte NEOJIBA, al Brasil, projecte centrat en la integració social mitjançant la música.

Actualment sóc professora del Conservatori Professional de música del Liceu de Barcelona i del Conservatori Professional de música de Terrassa.  Col·laboro des del 2014 a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, sóc membre de la junta directiva i fundadora de l’AFCAT (l’Associació de flautistes de Catalunya) així com integrant del Conjunt Atria, ensemble barroc que persegueix apropar la música antiga al públic actual.

Per a més informació:

www.juliasantosauladeflauta.wordpress.com