Xavi González

El setembre del 2010 vaig començar a estudiar el Cicle Formatiu de Tècnic d’Imatge amb la intenció de dedicar-me a la fotografia esportiva. Dos anys després, uns mesos després d’acabar-lo, vaig entrar al rodatge d’un llargmetratge com a auxiliar de producció. A partir d’aquí vaig anar coneixent gent de la indústria del cinema i poc a poc vaig aconseguir saltar del departament de producció al de càmera i llums.

 Ara treballo habitualment de tècnic d’il·luminació (elèctric) en publicitat, cinema i tot tipus de produccions audiovisual i com a operador de càmera o fins i tot director de fotografia en produccions més petites.

 Entre l’octubre del 2014 i el juny del 2015 vaig realitzar un curs de Direcció Cinematogràfica a l’escola Estudio de Cine de Barcelona i el juliol del 2015 vaig assistir a la cinquena edició del “Terre di Cinema International CineCampus”, un curs de dues setmanes a Sicília sobre Direcció de Fotografia amb altres joves estudiants de cinema de tot el món.

 També m’agrada escriure i dirigir de tant en tant. He fet algunes petites peces d’animació stop motion i el maig passat vaig dirigir el meu primer curt de ficció.

Per a més informació: www.xgmargalef.wordpress.com