ATRIA e(n)s mou

el projecte social del Conjunt Atria

ATRIA e(n)s mou és un projecte social impulsat pel Conjunt Atria que consisteix en portar la música a tots aquells espais on la cultura no hi arriba de forma directa.

Des del Conjunt Atria creiem en la música com a eina de transformació social i com a mitjà de millora de la societat. És per això que creiem que tothom hauria de tenir dret a l’accés a la música i volem treballar per fer-la arribar a tots aquells espais que no hi tenen accés.

La música mou les nostres emocions i ens fa sentir sensacions úniques. Amb els nostres concerts, volem moure les emocions de les persones que comparteixen la música amb nosaltres i ho fem movent-nos allà on el públic ens espera. ATRIA es mou als hospitals, a les presons, als centres socials, a les residències i a qualsevol indret on hi hagi un públic disposat a gaudir de la música amb nosaltres.

Els concerts que oferim són curts i amb una gran vessant didàctica a través dels quals volem convertir la música clàssica en quelcom proper per al públic.

A través d’ ATRIA e(n)s mou volem causar un impacte cultural i social en tots aquells col·lectius que tenen difícil accés a la cultura.

On hem anat?

ATRIA e(n)s mou a l’Hospital de Vic

dijous 15 d’agost 2019, 18h

ATRIA e(n)s mou a la Casa Buenos Aires

dijous 4 de juliol 2019, 20h

ATRIA e(n)s mou al Centre Penitenciari Brians2

diumenge 10 de març 2019, 11h