Gravació de la maqueta

Impulsem la gravació de la nostra primera maqueta a través de Verkami.

Des de la seva creació, amb el Conjunt Atria hem perseguit sempre apropar la música a la gent. En el nostre cas la música antiga, ja que és la passió que tots els músics del grup tenim en comú.

I com ho fem? Des de la primera actuació amb Atria, hem volgut trencar la idea convencional, sacralitzada, de concert. No només és que no vestim tots de negre, sinó que la posada en escena en general persegueix en tot moment la proximitat amb el públic així com la seva implicació.

Per això la immensa majoria dels concerts realitzats han estat gratuïts i oberts a tothom. A més, sempre han estat vertebrats per les petites explicacions anecdòtiques i amenes per part dels propis músics sobre el repertori interpretat.

D’aquesta manera no només mostrem la vessant més humana del músic, sinó que a més fem una labor pedagògica amb el públic d’avui en dia, li donem eines, recursos i guies per poder escoltar la música amb diferents elements d’atenció.

Creiem que el contacte amb el públic és imprescindible, la complicitat que es crea és palpable des de l’escenari, així com també la perceptivitat dels oients. De fet, sense excepció, hem rebut agraïments per aquestes explicacions en tots i cada un dels concerts realitzats.

Conjunt Atria

A què va destinada la vostra aportació?

Arribats a aquest punt, després de tres anys treballant amb la plantilla actual i deu anys de la formació, ens hem proposat d’expandir aquesta manera d’entendre la música i el concert.

És per això que hem impulsat la creació d’una maqueta fidel al nostre ADN que ens permeti plasmar el treball d’aquests anys per tal de compartir-lo amb el nostre públic més fidel, però també poder expandir els nostres horitzons i fer arribar la nostra passió més enllà del nostre cercle d’influència.

A més a més, pensem que per a aquest propòsit és important no desvincular la música del poder de la presència escènica, de la mateixa manera que ho fem en els nostres concerts. Per això complementarem la maqueta amb un o varis arxius de vídeo com podria ser un making-of de la sessió o un videoclip.

D’una banda es tracta de mostrar la nostra manera de fer música, i de l’altra, de presentar definitivament la nostra labor amb un producte de màxima qualitat.

Estem convençuts de la nostra filosofia però també som molt conscients de la importància d’una bona carta de presentació.
Amb aquesta campanya, gràcies al suport de tots vosaltres volem aconseguir els recursos necessaris per poder acomplir aquest nou repte de la millor manera possible i, així, assolir el nostre objectiu.

Castellbisbal, Juliol 2015

Castellbisbal, Juliol 2015

Què us oferim a canvi?

Per descomptat, tots aquells que feu possible aquest projecte rebreu una còpia d’aquesta maqueta, ja sigui en format CD o en format digital; així com també una nota d’agraïment en els nostres mitjans de difusió.

Tot i així, pensem que no hi ha recompensa millor que un concert en directe on podrem coneixe-us i agrair-vos personalment que hagueu apostat per nosaltres.

Un cop la maqueta estigui finalitzada anunciarem la convocatòria d’aquest concert d’agraïment, probablement de cara a l’estiu.

Quan durem a terme el projecte?

La sessió de gravació està programada per al 28 de desembre de 2015. La post-producció pot trigar més o menys 2 mesos, així que a finals de febrer o principis de març de 2016 la maqueta hauria d’estar a punt.

Podeu trobar totes les cares del projecte a l’apartat d’equip tècnic de la nostra pàgina Membres.